Gunnar Hansens officielle hjemmeside
menaing of life
Portraits off friends and famely
China, Beijing, Shanghai, Gullin, Dali and more
sex, drugs and rock'n roll
Greece
Pictures from Guatemala
Pictures from Turkey
Pictures from Morocco
Vietnam pictures, Hanoi, Sa Pa, Halong Bay, Village life
madeira, all you ever wanted to know and more
danske landskaber og byer
dansk dagligliv 2003
A small part of Denmark
Kvad, et spontant digt
Fra en storbytosses dagbog
Dette link må ku ses af gymnasielærere, som er ved at nytårskælve
Beths fødselsdag
Hareskoven i svampehumør. Ualmindelig kedelige billeder bortset fra verdens eneste Hobitlandsby, som er billede nr.3 i slædeshowet.
Gravøl for Curt
food, page under heavy reconstroction
Send me no letters more, not unless you mail them from Deselation Row
Klager modtages ikke
I går var vi på det arkæologiske museum i Athen. Sikke en bunke gammelt ragelse. Små og halvstore marmorstatuer, hvor de fleste manglede både næse og arme. Typisk græsk. Enten var de gamle grækere en flok spedalske svæklinge, eller også har deres konservatorer snydt til eksamen. Heldigvis lukkede museet allerede 1 time efter vi var kommet.
Vinen hernede er decideret slem, den smager som at spise et grantræ, den heder også benzina.
Hører at grækerne vandt melodigrandprix, det fatter jeg ikke en meter af. Alle deres musikere som valser rundt blandt tavernabordene, lyder som en afart af syvtrettendedels albansk Enhver Hoxa musik.Og så vokser de ustandseligt deres megamustager med bikager. Ren terror.
Akropolis er heller ikke noget at skrive hjem om, selv om de har haft 2500 år til det, er det endnu ikke færdigbygget. Typisk græsk. Hvor sløv kan man være?
Var ude ved vandet om aftenen, og gik en tur, og i det samme øjeblik som jeg var ved at forevige solnedgangen, kom der en ung græsk fløs farende forbi på sin iltre vallak, og skreg: I regn og slud, posten skal ud. Ja, hvad mener du, man kan da heller ikke være i fred nogen steder, og så var det det sidste billede på filmen, og det blev ikke engang skarpt……